הכנת הפסטו :
1 להעמיד סיר עם מים רותחים ולהכניס את כל עשבי התיבול לרתיחה של 3 דקות.
2 לסנן את המים ולהכניס לבלנדר ידני או מעבד מזון עד שיש מחית רכה רכה.
3 להוסיף לטחינה את שיני השום. לאחר מכן להוסיף מעט שמן זית ואת מיץ הלימון.
הכנת המצה :
1 חותכים בצל ומטגנים עד הזהבה.
2 חותכים את הגזר לקוביות , את הכרישה לעיגולים בעובי 1 ס"מ ומוסיפים לבצל המיטגן את השן שום בשלמותה , מעט פלפל שחור , מעט מלח ומעט מאבקת המרק.
3 להוסיף 2-3 כוסות מים ולבחוש כמה דקות , להביא לרתיחה ולהוריד לאש נמוכה ל20 דקות.
הכנת הדג :
1 להכין מחבט על אש גבוהה, ולהצית את הברנדי בתוכה.
2 ברגע שיש אש להוסיף את חתיכות הדג , כשהאש ניכבת להשאיר את הדג לעוד 2-3 דקות עד שהוא סופג את כל הברנדי. והדג מוכן.
הכנת המנה והגשתה :
להניח על צלחת את המצה ( 3 כפות או מצקת).
מעל להניח את הדג.
להכניס את מחית הפסטו לשקית זילוף ולזלף מעל הדג ומסביב לו.