המצרכים :לקבבונים:
לקערת הפוקצ'ה:
לטחינה:
לחצילים הקלויים:
אופן ההכנה:1 קוצצים את העין של צלע הכבש דק-דק. מוסיפים מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה. לשים יחד היטב ויוצרים קבבונים. על מחבת לוהטת צורבים את הקבבונים מכל צד. במחבת נפרדת, מניחים עלי תימין, רוזמרין ואורגנו טריים. מניחים רשת מעל המחבת ומניחים את הקבבונים. בעזרת מחבת נוספת סוגרים ומעשנים עישון איטי. 2 מכינים פוקצ'ה, משטחים את הבצק על גבי קערה ששומנה מבחוץ בשמן זית. 3 הטחינה: בקערה מערבבים את הטחינה עם היוגורט. קוצצים לחצי את עגבניות השרי ומוסיפים לקערה ביחד עם שום כתוש ופטרוזיליה. 4 קולים בגריל חצילים, מקלפים וממליחים. מפלפלים, מוסיפים לימון ושמן זית. מסדרים את הקבבונים בתוך קערת הפוקצ'ה, מוסיפים עגבניות ומזלפים מהטחינה ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. |