1 העוף: מערבבים מיונז, פלפלצ'ומה, חרדל, פפריקה, חוואייג' וסילאן ומשרים את העוף.
2 מכינים את המילוי: טוחנים כוסברה, שום, בצל, בהרט וראס על חנות ומערבבים עם הבשר הטחון.
3 משרים את האורז במים פושרים למשך 30 דקות. מסננים.
4 הרולדה: משטחים את חזה העוף על משטח עץ, ממלאים בתערובת הבשר ומגלגלים לרולדה.
5 מחממים מחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב והגזר וממשיכים לטגן.
6 מוסיפים צנוברים וצימוקים ואת האורז המסונן, חוואייג', מלח, פפריקה מתוקה, זרעי כמון וזרעי קימל. מטגנים עוד רגע ושומרים בצד.
7 מרכיבים את המנה: מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד הזהבה. מסדרים את רולדות העוף ומוסיפים תערובת של מים עם מעט זעפרן. מוסיפים עוד מים עד לכיסוי הרולדות. מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
8 משאירים את הסיר סגור עוד כ-10 דקות ואז מוסיפים את תערובת האורז. מכסים בציר עוף עד כס"מ מעל התבשיל, מכסים במגבת ומבשלים עוד כ-45 דקות על אש נמוכה.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.