1 קוצצים לחתיכות קטנות את פילה הבקר. קוצצים דק את העשבים, הבצל והפלפל החריף ומעבירים לקערה. קולים את הצנוברים על מחבת 3-2 דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים שמן זית, גרידת לימון מלח ופלפל ומערבבים למסה אחידה.
2 טוויל: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עם מטרפה עד למשחה חלקה. משטחים שכבה דקה מאוד על נייר אפייה, מעבירים לתבנית ואופים בתנור על 200 מעלות 10-8 דקות.
3 סוחטים בקערה קטנה מיץ מהעגבנייה ומערבבים עם שמן, לימון מלח ופלפל.
4 מרכיבים: מניחים במרכז צלחת חופן טרטר ומעליו שבר מהטוויל. ממשיכים לסדר שכבות טרטר וטוויל עד שמסיימים את כל כמות הבשר. יוצקים ויניגרט מסביב למנה.
מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.