1 משרים את הפרגיות בקליפת לימון חתוכה לזסט (ג'וליאנים), אורגנו, מלח ופלפל גרוס.
2 חותכים סלט מעגבניות, פלפל חריף, כוסברה ושום, מתבלים במלח ולימון.
3 על מחבת פסים צולים את שומן הכבש עד להשחמה קלה. לאחר מכן מניחים את הפרגיות, עם כל המרינדה שלהן, וצולים עד שמוכן משני הצדדים.
4 את הפיתה חוצים לרוחב ומניחים על המחבת, שתספוג טעמים.
5 קוצצים את הפרגיות עם השומן ומסדרים על חצי פיתה עם סלט העגבניות וטחינה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.