סנדוויץ' כבד קצוץ עם טוויסט אסיאתיחלה מתוקה עם כבד קצוץ מעל נשמע הכי מזרח אירופי? אז זהו, שלא. קצת פלפל חריף, שומשום קלוי וכוסברה והסנדוויץ' הזה ממריא למקומות אחרים![]() |
המצרכים :הכבד הקצוץ:
למטבל:
להרכבה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 הכבד הקצוץ: מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מטגנים את הכבדים עד שהכבד נשרף קלות ומניחים בצד ל-5 דקות. מעבירים את הבצלים המטוגנים לקערה גדולה ומגרדים בפומפייה את הביצים הקשות והכבד לתוך הקערה. מוסיפים מלח, פלפל וכוסברה קצוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 הרוטב: ממסים את החמאה בסיר ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את רוטב הווסטצ'סטר. קוצצים את הפלפל החריף ואת השום ומכניסים לקערה.
3 ההרכבה: מחממים מחבת פסים ומשחימים את החלה המתוקה. לאחר מכן מזלפים 2/3 מהמטבל על החלה ומורחים מעל את סלט הכבד. מפזרים מעל שומשום קלוי וכף כוסברה קצוצה מזלפים מעל עם נגיעות אחרונות של המטבל.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |