1 מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי. לבסוף טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם (כי גם הלימון הכבוש מלוח וצריך לשים לב שביחד זה לא יהיה מלוח מדי). יש להיזהר עם התבלינים, ששום טעם לא ישתלט על טעם אחר. 2. כשהעיסה מוכנה והסרדינים פתוחים, בוחרים שני סרדינים מתאימים בגודלם, לוקחים כמות של עיסה ומורחים על חלקו הפנימי של אחד מהם, כמו שמורחים סנדביץ'. אל העיסה מדביקים את הסרדין הנוסף וסוגרים את הסנדביץ'. 3. כשמסיימים להדק את זוגות הסרדינים ועיסת המילוי, מכינים אותם לטיגון: מכינים צלחת אחת עם קמח, צלחת שנייה עם חלבון ביצה טרוף וצלחת שלישית עם פירורי לחם פאנקו (שעושים את המז'וז'ים הרבה יותר קריספיים וטעימים). 4. מחממים שמן במחבת. 5. טובלים את המז'וז'ים בקמח, ואז בביצה ובפירורי הלחם, ומטגנים בעדינות. 6. ברגע שהמז'וז'ים מתחילים לקבל צבע, מוציאים אותם מיד. יש להיזהר בטיגון כדי לא לשרוף את הסרדינים - דג מטוגן מדי, מתייבש ונהיה כמו גומי. 7. מכינים את הצירמילה, שפירושה: 'חיבור תבלינים יחד לסגירת המנה': מערבבים יחד את כל מרכיבי התיבול לכדי רוטב אחיד ולא גושי. 8. מומלץ להגיש בליווי מנת תפוחי אדמה: שולקים תפוחי אדמה עם הקליפה, שוטפים היטב וחותכים לפלחים עבים. 9. מחממים תנור ל-100 מעלות. 10. את פלחי תפוחי האדמה מטגנים בשמן (זה אותו שמן שבו יטוגנו אחר כך גם הדגים). מוציאים את תפוחי האדמה מהשמן, מפזרים עליהם מלח ופלפל שחור, ומכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות, ע"מ לשמור על החום והקריספיות עד ההגשה. 11. מגישים את תפוחי האדמה לצד המז'וז'ים ברוטב המתובל.