מג'דרה מקינואהלא רק שאין במג'דרה הזאת אורז - אין בה כמון! למרות שינוי סדרי עולם, סמכו על שף יונתן רושפלד שהוא יודע מה הוא עושה כשהוא מכניס למנה הים תיכונית טוויסט אסייתי![]()
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הקינואה והכורכום בסיר עם שני ליטר מים. בסיר נוסף שמים עדשים שחורות, מכסים במים ומבשלים. 2 במחבת אחרת מחממים שמן זית, שמים בצל סגול, פלפלים חריפים, שורש ג'ינג'ר ושום ומטגנים עד להזהבה. 3 מכניסים את תוכן המחבת לסיר העדשים השחורות. מוסיפים את התמרינדי , הקארי הירוק והסוכר וממשיכים בבישול. 4 כאשר הקינואה מוכנה, מוסיפים 2 כוסות עדשים. מתבלים בכוסברה, בצל ירוק ומלח. מוסיפים למסה פטריות נמקו וערמוני מים ומכניסים לצינון. 5 חולטים בצל ירוק באורך 6-7 ס"מ במשך דקה. מצננים במי קרח ומפזרים מעל המנה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |