1 מבשלים את הקינואה והכורכום בסיר עם שני ליטר מים. בסיר נוסף שמים עדשים שחורות, מכסים במים ומבשלים.
2 במחבת אחרת מחממים שמן זית, שמים בצל סגול, פלפלים חריפים, שורש ג'ינג'ר ושום ומטגנים עד להזהבה.
3 מכניסים את תוכן המחבת לסיר העדשים השחורות. מוסיפים את התמרינדי , הקארי הירוק והסוכר וממשיכים בבישול.
4 כאשר הקינואה מוכנה, מוסיפים 2 כוסות עדשים. מתבלים בכוסברה, בצל ירוק ומלח. מוסיפים למסה פטריות נמקו וערמוני מים ומכניסים לצינון.
5 חולטים בצל ירוק באורך 6-7 ס"מ במשך דקה. מצננים במי קרח ומפזרים מעל המנה.