1 מערבבים מים ושמרים ומשהים ל-5 דקות. מוסיפים קמח, מלח, סוכר ושמן ולשים 7-5 דקות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת נפח.
2 ממיסים שומן כבש על אש בינונית. מערבבים את כל התבלינים בקערה.
3 חותכים את חצי הכרוב לרבעים, מעין "סטייקים" של כרוב, ומניחים בתבנית. מברישים את הכרוב בשומן הכבש המומס ומפזרים חצי מתערובת התבלינים על הכרוב. הופכים את הכרוב וחוזרים על פעולת ההברשה ופיזור התבלינים.
4 מטפטפים את שמן הזית מעל הכל וצולים בתנור ב-200 מעלות 25 דקות, עד שהכרוב חרוך לחלוטין.
5 מוציאים מהתנור ומעבירים את הכרוב למסננת כדי להיפטר מעודפי שמן. מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים את הכרוב לחתיכות קטנות.
10 קוצצים דק את כל מרכיבי הסלט. מכינים טחינה נוזלית יחסית.
11 לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מרדדים לעלה בעובי 1 ס״מ, וקורצים עיגולי מיני פיתות (בקוטר 8 ס"מ) מסדרים בתבנית ומתפיחים מכוסה 10 דקות נוספות.
12 מכניסים לתנור על חום מקסימלי במצב טורבו עד שהפיתות מתנפחות ומקבלות צבע.
13 מרכיבים: יוצרים פתח בפיתה, מורחים טחינה ומכניסים כפית סלט, כף וחצי של שווארמה כרוב, מעל הכרוב חצי כפית טחינה ונגיעה מהסלט מעל הכל.
מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.