1 קוצצים את כל העלים הירוקים ומערבבים עם הבשר הטחון.
2 קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את שני סוגי הפפריקה, מלח, פלפל, ביצה ופירורי לחם.
3 מרוקנים את הקישואים ושומרים את המכסה עם הענף. את החלק שהוצא מהקישוא קוצצים ומכניסים לתערובת הבשר.
4 ממלאים כל קישוא בתערובת.
5 מגרדים את העגבניות לתוך סיר ומוסיפים שיני שום חתוכות. מסדרים את הקישואים בתוך הסיר ומבשלים - בערך 30 דקות. לאחר מכן מכניסים לתנור - עדיף למשך שעה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!