1 שוטפים היטב את הכרובית ומגרדים אותה על החורים הגדולים בפומפיה.
2 פורסים את הצנונית ומוסיפים לכרובית.
3 חותכים את האננס לקוביות, את הפלפל החריף לרצועות ומוסיפים לכרובית יחד עם עלי הפטרוזיליה. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם ומערבבים.
4 חותכים את פילה הבקר לקוביות קטנים, מערבבים עם הסויה ומשרים לכ-10 דקות.
5 מכינים את הרוטב: מערבבים את חמאת הבוטנים, שמן הצ'ילי וחלב הקוקוס לרוטב אחיד.
6 מערבבים את הסלט, הבקר והרוטב יחד. מגישים עם בוטנים מלוחים קצוצים מעל.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.