המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים מעט שמן קנולה במחבת, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד שהוא נהיה שקוף. 2 מוסיפים למחבת את האנטריקוט הטחון ,ומערבבים עד שהבשר מבושל. 3 מוסיפים חצי מכמות הפלפל האנגלי, רכז הרימונים, הסוכר, הפלפל השחור, המלח ואת תמר ההינדי שמדולל בחצי כוס מים חמים. מאדים 2 דקות נוספות לחיבור התבלינים עם הבשר. 4 מורידים מהאש את תערובת הבשר והתבלינים לקערה,מוסיפים לתערובת את האורז המבושל למחצה, הצנוברים והאוכמניות. מערבבים היטב. 5 מרוקנים את החצילונים כמה שיותר קרוב לקליפה מבלי לשבור אותם ,וממלאים במלית האורז והבשר המתובלן. 6 מחממים בסיר האלומיניום מעט שמן קנולה ומטגנים קלות את החצילונים הממולאים מכל הכיוונים עד להזהבה. 7 מוסיפים את ציר הבקר ושאר מחצית התבלינים מלח, פלפל שחור,פלפל אנגלי, סוכר, רכז רימונים והתמר ההינדי. 8 מבשלים את הכול על להבה קטנה במשך חצי שעה ומכניסים את הסיר לתנור לחום של 120 מעלות למשך שעה וחצי. 9 כשהמנה מוכנה מוציאים בזהירות את החצילונים ומניחים על צלחת לבנה אובלית. יוצקים מעט מהרוטב השחור מסביב ומקשטים בצנוברים קלויים. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות)
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |