המצרכים :
לפיצת הקפרזה:
למוס פסטו:
אופן ההכנה:1 חוצים את הפילטים של הדג לאצבעות ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים. 2 טוחנים בבלנדר קשיו, גרגירי כוסברה, גרגירי חרדל, כוסברה טרייה, בזיליקום טרי, פלפל אדום חריף ומלח גס עד לקבלת אבקה. 3 מחממים שמן במחבת. טובלים את הדג בביצה טרופה ואז באבקת הקשיו ומטגנים 2 דקות. מוציאים לנייר סופג. 4 פיצת קפרזה: מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 חותכים מבצק העלים מלבנים של 10 ס"מ אורך ו-4 ס"מ רוחב. דוקרים במזלג ואופים כמה דקות, להזהבה. מצננים. 6 מסדרים על מלבני הבצק שכבות של פרוסות עגבנייה, מוצרלה ובזיליקום, מזלפים שמן זית ואופים 15-20 דקות. 7 רוטב פסטו: טוחנים בבלנדר בזיליקום טרי, קשיו, מלח, פלפל, שמן זית ושום. 8 מערבבים בקערה קטנה את המסקרפונה עם מלח, פלפל שחור ו-3 כפות פסטו ומקציפים היטב. 9 מצלחתים: מסדרים בצלחת אצבעות מוסר ולידן מוס מסקרפונה ופסטו. מגישים עם פיצת הקפרזה ומעט פסטו מעל ומסביב. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |