1 מבשלים את הפתיתים עם ציר העוף בהתאם להוראות היצרן ומקררים.
2 אופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) את הסלק והארטישוק הירושלמי חתוכים לקוביות, עד שהם מתרככים (הארטישוק הירושלמי כרבע שעה והסלק חצי שעה). מאדים במחבת עם מחמאה גזר ודלעת.
3 מטגנים מעט פלפל צ'ילי בשמן זית. מוסיפים למחבת את הפתיתים עד לציפוי עדין בשמן והפרדה של הפתיתים. מוסיפים את הדלעת, הסלק, הגזר והארטישוק הירושלמי. מפזרים כוסברה מלמעלה ופרמזן מגורד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!