>> מתכונים לראש השנה
1 הפסטה: מערבבים את הקמח והמלח ויוצרים ערימה עם גומחה במרכז. מכניסים את הביצים והשמן לגומה, טורפים את הביצים ומתחילים להבליע את הקמח פנימה עד שנוצר בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 המילוי: מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים סלרי (ראש ועלים) ופטרוזיליה. מטגנים עוד 5 דקות, ומניחים לצינון.
3 מוסיפים מסקרפונה ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם.
4 הרוטב: מבשלים את העגבניות בסיר קטן על אש נמוכה כ-30 דקות. טוחנים בבלנדר מוט ומעבירים דרך מסננת לסיר חדש.
5 מוסיפים חמאה, חלב, מלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות.
6 פותחים את בצק הפסטה וקורצים עיגולים. מניחים בכל אחד כפית מהמילוי וסוגרים לצורת אוזני המן. מבשלים במים רותחים 5 דקות.
7 הגשה: שמים 5 כפות מהרוטב בצלחת שטוחה ומשטחים. מסדרים את הפסטה, זולפים שמן זית, ממליחים ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.