1 הצלעות: משרים את הצלעות עם החומץ לכ-10 דקות. מתבשלים את הצלעות במלח ופלפל משני הצדדים. במחבת, מחממים את החמאה עם המרווה, מטגנים את הצלעות מכל צד כ 2-3 דקות עד להזהבה.
2 הקושארי: מכינים את האורז: מחממים בסיר 4 כפות שמן, מטגנים את האטריות עד להזהבה, מוסיפים את האורז, מטגנים קלות ומוסיפים כוס מים, מרתיחים ומנמיכים את האש, כשכל המים נספגים מורידים מהאש (כרבע שעה).
3 העדשים: מבשלים עם כוס וחצי מים בסיר, עד שהעדשים רכים אך לא נמעכים, מסננים ומניחים בצד.
4 הפסטה: מבשלים עם מים ממולחים כ-10 דקות, מסננים ומניחים בצד.
5 רוטב העגבניות: מחממים שמן במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד שהבצל שקוף. מוסיפים את הפלפלים, מטגנים עד שמתרככים, מוסיפים את העגבניות ומערבבים עד שכל הירקות מתרככים לגמרי. מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל. אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים.
6 רוטב השום חריף: משתמשים במכתש ועלי - כותשים את השום והפלפל החריף עד שמקבלים מחית, מעבירים לצלחת, מוסיפים ציר עוף, שמן זית, לימון, מלח ופלפל ומערבבים יחד.
7 בקערה מערבבים את האורז, העדשים והפסטה יחד, מוסיפים כפית שמן זית. ליד זה מגישים את שני הרטבים ואת נתחי הצלעות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!