המצרכים (6 מנות):לקרם:
לריבת התותים:
לסקונס:
אופן ההכנה:1 הקרם: במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחד עד להיווצרות קרם יציב. מכניסים למקרר. 2 הריבה: מבשלים כל המרכיבים יחד ומכניסים למקרר להתייצבות. 3 הסקונס: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים יחד (לא לערבב יותר מדי). משטחים את התערובת ביד לעובי של 4 ס"מ, יוצרים עיגולים ומכניסים לתנור ל-12 דקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. >> סקונס מהירים>> סקונס פרג ולימון |