סקונס עם קרם מסקרפונה וריבהכשהשעה ארבע אחר הצהריים מגיעה, זה הזמן לסור למטבח ולהכין סקונס עם קרם מסקרפונה וריבת תותים משגעת. עד שתתיישבו עם כוס התה ביד ותרימו את הזרת באוויר, הכל יהיה כבר מוכן
עדן הראל
| מאסטר שף VIP
| פורסם 04/02/15 15:43
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
|
המצרכים (6 מנות):לקרם:
לריבת התותים:
לסקונס:
אופן ההכנה:1 הקרם: במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחד עד להיווצרות קרם יציב. מכניסים למקרר. 2 הריבה: מבשלים כל המרכיבים יחד ומכניסים למקרר להתייצבות. 3 הסקונס: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים יחד (לא לערבב יותר מדי). משטחים את התערובת ביד לעובי של 4 ס"מ, יוצרים עיגולים ומכניסים לתנור ל-12 דקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. >> סקונס מהירים>> סקונס פרג ולימון |