1 מקלפים את הפפאיה ויוצרים ג'וליינים ארוכים ודקים. מעבירים לקערה.
2 מוסיפים מיץ ליים, שום וקצת מלח ומניחים בצד ל-5 דקות. מעבירים למכתש ועלי וכותשים מעט.
3 חותכים את עגבניות השרי לרבעים ופורסים דק את הצ'ילי האדום.
4 חולטים את אפונת השלג במים רותחים 2 דקות, שוטפים במים קרים וחותכים.
5 הרוטב: מחממים בסיר קטן את הגלנגל, הכפיר ליים, הסויה, סוכר הדקלים, חומץ האורז והמלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמסמיך.
6 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את שבבי האורז לדפי אורז קריספיים.
7 מערבבים את אבקת הטמפורה עם מי קרח לקבלת בלילה. טובלים את קוביות הטופו ומטגנים עד הזהבה.
8 מבשלים בסיר 8 שבבי אורז עד שהם רכים ומתגלגלים לצורת צינור.
9 הרכבת המנה: מערבבים את הפפאיה, העגבניות, אפונת השלג, הצ'ילי והצינורות של שבבי האורז עם הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול (אולי חסר עוד מיץ ליים או מלח).
10 מניחים בערימה על צלחת. מסדרים מעל את הטופו ושבבי האורז המטוגנים, מפזרים בוטנים ומקשטים בעלי כוסברה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.