1 חותכים את העגבניות לרבעים או שישיות, ומחממים מחבת עם שמן. כשהשמן חם מכניסים אליו את העגבניות, ואחרי דקה את השום והפלפל החריף. 2. מפזרים מלח מלמעלה, סוגרים את המחבת ומבשלים 15 עד 20 דקות. 3. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ ומחממים שמן במחבת נוספת. 4. מטגנים את החציל משני הצדדים, עד לקבלת צבע חום. מעבירים לנייר מגבת לספיגת השמן. 5. מרימים את המכסה של תערובת העגבניות, מוסיפים את החציל, סוגרים ומבשלים עוד 10 דקות. 6. מגישים עם חלה, חם או קר.