1 מתחילים בהכנת הרוטב: יוצקים לקלחת 1/2 בקבוק יין, מוסיפים סוכר, מקל קינמון ו-20 גרגרי רימון. מערבבים ומצמצמים על אש נמוכה כ-20 דקות.
2 להכנת תערובת הקוסקוס: מכניסים לקערה את הקוסקוס המוכן ומפוררים בידיים. מוסיפים את הנענע, הפיסטוק, קינמון, סילאן, כף שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
3 מורידים את שכבת השומן והגידים של נתח הסינטה. חוצים את הנתח לשניים, פותחים לפרפר כל חתיכה ומשטחים בניילון עד לקבלת דף סינטה בעובי 2-3- מ"מ.
4 מניחים על כל דף סינטה מתערובת המילוי ומגלגלים לרול. נועצים קיסמים לחיזוק.
5 מחממים מעט שמן זית במחבת וכשהוא חם מכניסים את הרול.
6 משחימים יפה את הרול מכל הכיוונים ומוציאים למנוחה.
7 מי שאוהב את הבשר שלו עשוי היטב יכול לשלוח אותו לתנור שחומם מראש- 180 מעלות ל-5 דקות נוספות.
8 חוצים את הרול בחיתוך אלכסוני, מניחים יפה על צלחת, יוצקים מהרוטב ומפזרים מעל מעט גרגרי רימון ופיסטוק קצוץ.