1 מסירים את העור מהחלק של הכרעיים ושומרים בצד.
2 מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
3 מוסיפים את הכבש הטחון ומטגנים ביחד כמה דקות.
4 מוסיפים לסיר פטרוזיליה, כוסברה, צנוברים, מקלות שקדים וצימוקים שחורים. מערבבים היטב.
>> לכל מתכוני הפרק
5 מוסיפים מלח, פלפל, קינמון ואת האורז. מערבבים, מוסיפים שתי כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן.
6 ממלאים את רבעי העוף בתערובת האורז ועוטפים עם העור שהשארנו בצד.
7 מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן זית. מסדרים עליו את העופות ומתבלים במלח, פפריקה ופלפל.
8 בקערה נפרדת מערבבים צ'ילי, סויה, שמן זית, דבש וטריאקי. שופכים על העוף ומבשלים כ-10 דקות.
9 מחממים תנור ל-180 מעלות.
10 מעבירים את השוקיים לתבנית התנור. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ואופים כשעה.