המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים פלנצ'ה וממיסים בה את שומן האווז. מטגנים את הבצל בשומן המומס. 2 כשהבצל מזהיב מזיזים אותו הצידה ומוסיפים את השקדים. ממשיכים לטגן. 3 מזיזים את השקדים הצידה, מוסיפים את האשכים ומטגנים. באותה דרך ממשיכים עם הטחול, השווארמה וכבד האווז. 4 אחרון מוסיפים את שומן הכבש, וממשיכים. מערבבים יחד את כל איברי הפנים ומתבלים בתבלין מעורב. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |