1 מחממים שמן בסיר עמוק.
2חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ושמים בסיר עד להשחמה. מוסיפים את העצמות עד טיגון שיטחי למשך כ-5 דקות.
3 קולפים וחותכים את הירקות לחצאים. מניחים בסיר ונותנים להם להתאדות בסיר סגור למשך כ-5 דקות.
4 מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, קורט מלח לפי הטעם ומעט פלפל לבן.
5 שופכים פנימה קומקום מים רותחים ונותנים למרק להתבשל לפחות שעתיים.
6 מוציאים את העצמות מהסיר ומועכים עם פומפיה את הירקות. מחזירים את העצמות.
7 בוזקים פנימה חופן של כוסברה קצוצה ומגישים עם לחם.