המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את העוף ביוגורט או השמנת הצמחית ומשהים ל-20 דקות. 2 מחממים את השמן בסיר רחב על אש בינונית. מטגנים קלות עלי דפנה, תרמילי הל, זרעי פלפל שחור ומקל קינמון עד הפצת ריח נעים. 3 מוסיפים את הג'ינג'ר השום, אבקת כורכום, אבקת צ'ילי, אבקת זרעי כוסברה ומטגנים קלות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומטגנים עד שהנוזלים מצטמצמים. 4 מוסיפים לסיר את נתחי העוף ומבשלים תוך בחישה בערך 5 דקות עד שהנוזלים הצטמצמו והעוף מבושל לחלוטין. 5 מוסיפים את עלי החילבה המרוסקים ומוסיפים ¾ כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כעשר דקות. 6 מוסיפים אבקת גארם מסאלה ומלח לפי הטעם. 7 מגשים חם ולפני הגשה מפזרים כוסברה טרייה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |