1 מכינים את קרם החצילים: מחממים תנור ל-250 מעלות וצולים בו את החצילים לחצי שעה, עד שהקליפה שלהם שרופה.
2 מקלפים את החצילים וטוחנים במעבד מזון יחד עם שאר מצרכי הקרם.
3 מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המצרכים בקערה ויוצרים מהתערובת קציצות שטוחות.
4 מחממים מעט שמן במחבת פסים וצולים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד, לדרגת מדיום.
5 מכינים את הסלט: מערבבים את כל המצרכים של הסלט וממתינים כרבע שעה. מערבבים שוב.
6 מרכיבים את הפיתה: לוקחים חצי פיתה ושורפים קלות בעזרת ברנר משני הצדדים. מורחים בצד אחד קרם חציל ובצד השני מורחים עמבה. שמים 3 קציצות קבב ומוסיפים מעל סלט עגבניות חריף. מגישים.