1 מרתיחים את החלב יחד עם הסוכר והשמנת המתוקה, מוסיפים כף מי וורדים ופיסטוקים קצוצים ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים קונפלור שמהלנו עם קצת מים בהדרגה עד להקשחת המסה (לא חייבים להשתמש בכל הקונפלור). 3. מרסקים בבלנדר את שלושת מרכיבי הסירופ ומסננים עד לקבלת סירופ חלק. 4. מכבים את האש, מרפדים כוסות הגשה שכבה משערות הקדאיף ואז מוזגים את תערובת החלב. מכניסים למקרר עד לקירור מוחלט. לפני ההגשה מוזגים מעל כל כלי מעט מהסירופ ומגישים.
יש אפשרות לשים את שערות הקדאיף בכלים חסיני חום למספר דקות בתנור ואז למזוג את המלבי מעל.