1 מבשלים את הבצלים בסיר עם מים רותחים עד שהם מתרככים.
2 מכינים את תערובת המילוי: מערבבים בקערה את הקוסקוס, עגבניות השרי, הנענע, הצנוברים והבשר הטחון ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה וכורכום.
3 מקלפים את גלדי הבצל וממלאים בתערובת המילוי.
4 מחממים בסיר רחב שמן זית ומוסיפים כרישה קצוצה ושום. מתבלים במלח, פלפל לבן וכורכום.
5 מוסיפים את שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי ומערבבים. מוסיפים גם את החומוס ותחתיות הארטישוק.
6 מערבבים את חומרי הרוטב היטב ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה וחצי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים