1 לשים בקערה את כל חומרי הבצק לספינג' ומניחים לתפיחה לשעה.
2 שוטפים היטב את קוביות תפוחי האדמה כמה פעמים כדי להוציא עמילן ומבושלים חצי בישול.
3 לשים היטב את כל חומרי הקבב, ומקבבים מסביב לענפי למון גראס (אם אין מצמידים לשיפוד).
4 טובלים את הקבב המשופד בבצק הספינג'.
5 מצמידים כמה קוביות תפוחי אדמה לבצק הספינג', ומצפים בפירורי פאנקו.
6 מטגנים את הקבבים המצופים בשמן עמוק ומעבירים למסננת.
7 במעבד מזון מערבלים חלמונים עם חומץ ומצרפים שמן זרעי ענבים, פלפל חריף, ג'ינג'ר, שום, מיץ ליים, מלח ופלפל ליצירת האיולי.
8 מגישים את האיולי לצד הקבבים המצופים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.