1 לסלט: שמים את כל הירקות החתוכים והעלים הקצוצים בקערה. מתבלים במלח ופלפל לבן, שמן זית והרבה מיץ לימון.
2 מתבלים את הצלעות במלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית ומשרים בקערה כחמש דקות.
3 מחממים מחבת על חום גבוה וצולים את הצלעות 2-3 דקות בכל צד. בדקה האחרונה לבישול מוסיפים את המרווה למחבת ומערבבים מעט, כדי שהריח שלה יעשיר את טעם הצלעות.
4 המנה מוגשת בתוך נייר פרגמנט/אפייה כאשר הסלט מונח למטה והצלעות מעל. לפני ההגשה זורים מעל מעט שקדים פרוסים קלוים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.