פסטה קון סרדה – פסטת סרדיניםככה אנחנו אוהבים את הפסטה שלנו - קלילה, מקורית ועוקצנית: רוטב נפלא של סרדינים ופלפלים חריפים, פסטה שמוקפצת איתם רק קצת במחבת ולסיום פירורי לחם וגרדת לימון. פשוט כיף של מנה, בחצי שעה של עבודה
מסימליאנו די מטאו
| מאסטר שף
| פורסם 30/08/15 10:58
![]()
צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. 2 במחבת עם שמן זית מזהיבים את השום כדקה מעל להבה בינונית. מוסיפים את הסרדינים ואת הפלפל החריף ומבשלים במשך 3-4 דקות. 3 כאשר הסרדינים חצי מבושלים, מוסיפים למחבת את הפטרוזיליה, הבזיליקום והנענע, מערבבים בעדינות ומבשלים כדקה נוספת. מוסיפים מעט שמן זית ואת הפסטה המבושלת. אם המחבת נראית יבשה מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה. 4 מקפיצים בעדינות עד שהפסטה מצופה ברוטב. מוסיפים פיסטוקים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. 5 מניחים פסטה על צלחת הגשה, מפזרים מעל פירורי לחם ומעט גרידת לימון מגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |