אופן הכנת הלטקעס: 1 מגררים את תפוחי האדמה על פומפייה ומניחים במסננת לניקוז הנוזלים. 2. מגררים את הבצל על פומפייה ומסננים . 3. סוחטים היטב את הבצל ותפוחי האדמה (הקריספיות של הלטקעס תלויה במידת הסחיטה של הירקות, לכן השתדלו לסחוט כמה שיותר שלא יישארו נוזלים בכלל). 4. מוסיפים את הביצים, השום, הקמח והתבלינים, טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך. להקפיד לא להעמיס מדי בקמח כדי שהלטקעס ייצאו קריספיים ולא 'לחמיים'. אם השתמשתם בביצה גדולה אפשר להפחית לכף אחת של קמח, עדיף כמה שפחות קמח. העמילן של תפוחי האדמה ישמש כחומר מדביק. 5. מחממים את המנגל ומניחים את המחבת על רשת הגריל. 6. יוצקים שמן זית בגובה של כ- 2 ס"מ במחבת ומביאים לרתיחה. בעזרת כף מעבירים מסה מתוך הקערה ויוצרים לטקעס. 7. מטגנים כ-3-4 דקות מכל צד , או עד שכל צד מזהיב יפה. 8. עם סיום הטיגון מוציאים מהמחבת ומספיגים את עודפי השמן על גבי נייר סופג מגישים חם או קר.
הסטייק בצ'ימיצ'ורי: 1 קוצצים את הבצל והגמבה (לקוביות קטנות) ומערבבים עם יתר החומרים. טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך. הטעם הסופי צריך לצאת חמצמץ מעקצץ, אך טעים. 2. למי שאוהב חריף - ניתן לקחת חלק מהצ`ימיצ`ורי הרגיל ולהוסיף לרוטב 2-3 פילפלוני צ`ילי חתוכים. 3. משרים את הסטייק כמה שיותר ברוטב צ'ימיצ'ורי וצולים עד דרגת מדיום.
אופן הכנת סלט העגבניות: 1 חוצים את העגבניות לשניים. 2. קוצצים דק את השום. 3. קוצצים דק דק את הפלפל החריף הטרי (לאחר גלעונו), או קולפים אותו, מגלענים אותו וקוצצים אותו אחרי טיגונו או קלייתו. 4. קוצצים את עלי הפטרוזיליה (ללא הגבעולים) . 5. מכניסים את הכל לקערה. 6. מתבלים במעט שמן זית, מיץ לימון , זסט לימון, קורט סוכר, מלח , פלפל שחור, וטיפונת צ'ילי גרוס.