תבשיל פסטה ועוף על פיתהאתם בטח חושבים שהשילוב בין פסטה, עוף ופיתה הוא לא הגיוני, ואנחנו אומרים לכם לחשוב שוב. בישול ארוך, סיר אחד שמזכיר קצת מקלובה, ומהפך בכל הקשור לשילוב מצרכים. הילדים שלכם יעופו על זה
סופי פורת
| מאסטר שף
| פורסם 26/10/16 07:13
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עם מלח, דקה פחות מהוראות היצרן (אל דנטה). מסננים ומניחים בצד. 2 מחממים את השמן בסיר נפרד. מוסיפים את העוף ומבשלים מעל להבה בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. הופכים את העוף ומערבבים מדי פעם. 3 בסיר נפרד מניחים את הפיתה עם החלק הפנימי כלפי מעלה. מניחים מעל הפיתה חצי מכמות הפסטה ומעליה מסדרים את העוף. 4 מניחים מעל את שארית הפסטה ויוצקים את מעט שמן טיגון מלמעלה. 5 מכסים את הסיר בעזרת צלחת ומבשלים על אש נמוכה-בינונית כשעה ורבע. 6 מורידים את הצלחת העליונה והופכים את התבשיל על מגש עגול. * מומלץ להגיש עם סלט עגבניות חריף. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
למתכונים פסטה ורטבים נוספים היכנסו לאתר בישולים |