1 מכינים חלב קוקוס: טוחנים את הקוקוס והמים, מסננים.
2 מכינים גאנאש קוקוס: מרתיחים בסיר כוס מחלב הקוקוס שהכנו ומוסיפים לו את השוקולד. מורידים מהאש ומערבבים עד שמתקבל קרם שוקולד חלק.
3 מכינים בננה מקורמלת: ממיסים במחבת את 3 כפות הסוכר עם השמן והחמאה, עד שהתערובת הופכת קרמלית. מערבבים לתוך הקרמל את הבננות והמייפל, יחד עם חופן שבבי שקדים או קשיו שבור.
4 מבשלים את דפי האורז במים חמים, על פי הוראות היצרן. מגלגלים בפנים מתערובת הבננות וסוגרים כמו סיגר או אגרול. מטגנים בשמן עמוק ומוציאים לנייר אפייה. מגישים עם גאנאש הקוקוס.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!