1 מרסקים את עגבניות השרי במעבד מזון עד לקבלת מיץ, ומסננים אותו במסננת דקה ומניחים בצד. 2. קוצצים את הגזר, הבצל, הסלרי והשומר לקוביות קטנות. 3. בסיר מחממים שמן זית, מכניסים את ירקות השורש- סלרי,בצל, גזר שומר. 4. מוסיפים תימין, פטרוזיליה קצוצה ושן שום אחת. מאדים את הירקות כדקה ומוסיפים זרעי כוסברה, חצי כוכב אניס ועלה דפנה וממשיכים לאדות עוד כדקה. 5. מוסיפים 3 גרגרי פלפל שחור ו-3 גרגירי פלפל לבן. מערבבים הכל ומאדים כשלוש דקות עד לריכוך הירקות. 6. מוסיפים חצי כוס יין לבן וממשיכים לאדות עוד כחצי דקה. 7. מכניסים את ראש הלוקוס לסיר, מאדים כדקה ומוסיפים את מיץ העגבניות לסיר. 8. מוסיפים לסיר 5 בצלצלי שאלוט. מבשלים כ- 20 דקות ולאחר מכן מוספים מלח לפי הטעם. 9. מוסיפים את הנתחים של דג הלוקוס ושל דג הפרידה ומבשלים על אש קטנה עוד מספר דקות עד שהדגים מבושלים. מוספים מעט מלח לפי הטעם.