המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הרוטב: שוטפים את הכוסברה וקוצצים. 2 מערבבים בקערה את השמן, המים, התבלינים והכוסברה. 3 טובלים כל חתיכה של דג ברוטב ומעבירים לתבנית. שופכים את שאריות המרינדה על הדגים בתבנית ומניחים שן שום מתחת לכל דג. 4 חותכים את הפלפל החריף לאורך ומניחים חצי בכל צד של התבנית. 5 אופים ב-180-200 מעלות כ-20 דקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |