1 הקבב: מערבבים את כל החומרים ומוסיפים מעט מים לאיחוד המסה.
2 יוצרים קבבים, מחממים מחבת פסים וצולים היטב מכל הצדדים.
3 הסאלוף: מערבבים את החומרים היבשים. מתחילים ללוש תוך כדי הוספת מים עד לקבלת בצק יחסית רך. לשים לישה ארוכה.
4 מניחים לתפיחה של שעה וחצי, ובמהלכה בכל רבע שעה לשים מעט את הבצק ביד לחה.
5 יוצרים מהבצק פיתות ומכינים משני הצדדים בסיר להכנת פיתות.
6 הטחינה: מערבבים את כל המרכיבים ליצירת טחינה סמיכה.
7 הסחוג: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר.
8 החצילים: מטגנים את הבצל ומוסיפים רסק עגבניות, כמון, פלפל ומלח. מוסיפים מעט מים רותחים כדי שלא יהיה דליל.
9 פורסים את החציל, מפזרים מלח ומניחים ל-10 דקות. סופגים את הנוזלים בנייר מגבת.
10 מכינים קערה אחת עם קמח ואחת עם ביצה טרופה. טובלים כל פרוסת חציל בקמח ואז בביצה טרופה, ומטגנים. סופחים את עודפי השמן ומכניסים לרוטב העגבניות. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
11 מגישים את הקבבים עם הסאלוף, הטחינה, הסחוג והחצילים.