1 לשים סולת, מים ומלח לבצק מעט לח (הנוזלים ייספחו בהמשך).
2 מערבבים במעבד מזון את הגבינות, החבושים והמים לתערובת חלקה.
3 מערבבים את שתי התערובות יחד ומניחים לרבע שעה להתייצבות.
4 ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים עד לריכוך קל של הבצל והכרשה, ומוסיפים את התרד קצוץ לקראת סוף הטיגון. ממליחים, מפלפלים ומסירים מהאש.
5 לוקחים חופן בצק, משטחים על היד, ממלאים במעט מתערובת הבצלים וסוגרים.
6 מחממים בסיר נמוך שמן בגובה 3-2 ס"מ ומטגנים את הקובות.
7 מפזרים מעל פיסטוקים קלויים טחונים ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.