1 שוטפים את חזות האווז תחת זרם מים קל ומנגבים בנייר סופג.
2 חורצים בשכבת השומן חריצים בצורת שתי וערב (נזהרים לא להגיע עד לבשר), ומתבלים במלח ופלפל.
3 מניחים את החזות במחבת קרה כששכבת השומן כלפי מטה, ומדליקים אש קטנה.
4 מרוקנים את השומן הנוזלי שהצטבר במחבת אל תוך קערה.
5 לאחר כ-15-20 דקות, כששכבת השומן הצטמצמה והזהיבה, מגבירים את האש ללהבה גבוהה. כעבור דקה, כשהמחבת חמה, הופכים את החזות לטיגון צד הבשר לכ-2-3 דקות.
6 מוציאים את החזות החומים-זהובים לצלחת, וממתינים כשתי דקות לפני החיתוך, כדי שהבשר יתקרר מעט והנוזלים שבתוכו לא יברחו החוצה.
7 מכינים את הרוטב: מבשלים את כל החומרים ביחד כ-20 דקות, עד שהרוטב הופך סמיך.
8 הפירה: מבשלים בסיר את הערמונים יחד עם החלב והשמנת כ-20 דקות על אש נמוכה. טוחנים במג'ימיקס עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף עוד כוס שמנת נוספת לצורך הגעה למרקם הרצוי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!