המצרכים (6 מנות):לפיתה:
לסלט:
אופן ההכנה:1 בסיר שטוח עם תחתית עבה מחממים את השמן. 2 מוסיפים את הפפריקה ,המלח ואת שיני השום אחרי שמועכים אותם קצת ומחממים על אש נמוכה. נזהרים שלא יישרף. 3 מוסיפים את פרוסות תפוח האדמה והגמבה ומוסיפים 2 כוסות מים פושרים. 4 מוסיפים את הפלפל החריף כשהוא חצוי לאורכו ומביאים לרתיחה עם מכסה סגור. 5 מנמיכים את האש לאחר 15 דקות ומוסיפים את פילה הדג. מפזרים מעל הכל כוסברה קצוצה גס ואת רבעי העגבנייה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. 6 מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות. מורידים את המכסה ומבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך. 7 בזמן הבישול מכינים את הסלט: חותכים את הסלרי לפרוסות ומעבירים אותן למי קרח ל-10 דקות. 8 מסננים את הסלרי מהמים ומתבלים במעט שמן זית, מלח ומיץ לימון. 9 מוסיפים את בקבוקוני הלימון, פרוסות פלפל צ'ילי חתוכות באלכסון ואת קוביות הבצל הסגול. מערבבים היטב. 10 כשהדגים מוכנים, מניחים אותן בתוך הפיתות עם מעט רוטב ומגישים לצד הסלט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |