1 הפיתה: בקערה לשים את כל המרכיבים ביחד. שמים בצד למנוחה של 40 דקות בטמפרטורת החדר או 20 דקות בתנור כבוי שחומם מראש ל-200 מעלות (וכובה!), עד להכפלת נפח הבצק.
2 אחרי הכפלת הנפח יוצרים כדור ומשטחים לפיתה. מתפיחים על צלחת מקומחת כרבע שעה בטמפרטורת החדר.
3 צולים על מחבת כשלוש-ארבע דקות מכל צד.
4 הדג: יוצקים למחבת את השמן, צורבים את הדג 3-4 דק' מכל צד, מוסיפים את העגבנייה והשום, ממשיכים לצרוב כדקה מכל צד.
5 מוסיפים בצל ירוק, מורידים מהאש, מניחים על הפיתה ויוצקים טחינה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.