1 מערבבים את הבשר עם כל הירק והפלפל הירוק הקצוץ. מוסיפים מלח ותבלינים, מכינים קציצות עגולות, משטחים מעט ומניחים בצד. רגע לפני ההגשה, צורבים את הקבבים במחבת חמה 2-3 דקות מכל צד, עד שעשויים כמעט לחלוטין אך עדיין ורדרדים מבפנים.
2 מכינים את הסלט: מערבבים את כל המצרכים לסלט ומתבלים במלח לפי הטעם.
3 לפטריות: מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את חזה האווז, עשבי התיבול ופלפל החריף ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומטגנים 3 דקות, עד שהפטריות התרככו. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
4 להגשה: מרפדים פיתה בטחינה ביתית, מוסיפים את הפטריות, הסלט והקבבים ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.