המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את החציל לפרוסות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל עד שהחציל משחים. 2 בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את הדלעת הקצוצה ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל. 3 מסדרים את החציל בתבנית ושמים מעליו את הבשר המטוגן. 4 מערבבים בקערה את הרסק, המים והשום. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבשר. מפזרים על הכול כוסברה קצוצה. 5 אופים במשך 45 דקות על 160 מעלות. מגישים ונהנים. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (3 מנות):
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |