1 מכינים את המרינדה: משרים לכמה דקות את הזעפרן בכוס של מים רותחים.
2 מוסיפים למי הזעפרן ג'ינג'ר, שום, קרם פרש, גרם מסאלה ומלח. מערבבים היטב ומוסיפים את העוף פנימה. משרים למשך 4 שעות לפחות (עדיף לילה שלם) במקרר.
3 מכינים את הרוטב: משרים את הקשיו בכוס מים לכמה שעות.
4 מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את מקל הקינמון ותרמיל ההל. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, החילבה, העגבניות והצ'ילי החריף ומבשלים עד שהרוטב מגיעה למרקם של משחה סמיכה.
5 בינתיים טוחנים את תערובת הקשיו והמים ומוסיפים לרוטב במחבת. מוסיפים גם את השמנת המתוקה ומערבבים היטב.
6 מסננים את כל הרוטב לקבלת רוטב חלק וללא חתיכות תבלינים. מחזירים למחבת, מוסיפים גרם מסאלה ומביאים לרתיחה.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות.
8 מוציאים את הפרגיות מהמרינדה, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 15-20 דקות עד שהעוף מוכן לגמרי. נזהרים לא לייבש.
9 מעבירים את הפרגיות לרוטב במחבת, מערבבים ומגישים.