1 משרים את פילה הדג במיץ מלימון אחד ל-10 דקות.
2 בסיר, מחממים שמן ומוסיפים כאשר חם את שיני השום. מטגנים עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הפפריקה וממשיכים לטגן, נזהרים שלא לשרוף.
3 במגרדת עבה מגרדים את העגבניות הקלופות ואת הפלפלים החריפים ומוסיפים לסיר. מכסים את הסיר ונותנים להם להפריש נוזלים.
4 לאחר שמרבית הנוזלים מתאדים מוסיפים מלח, כמון, לימון אחד סחוט וכוסברה קצוצה.
5 שוטפים את הדג, מכניסים אותו לתוך הרוטב ונותנים לו להתבשל כ-10 דקות. מוציאים את הדג ומכסים את הסיר.
6 נותנים לרוטב להתקרר ואז מפוררים לתוכו את הדג.
7 מכינים את הבצק: בקערה שמים את הקמח ובעזרת האצבעות יוצרים גומה במרכז. לתוך הגומה שיצרנו מכניסים את הביצים, המלח והמים ומתחילים ללוש עד שמקבלים בצק רך וגמיש (אם הבצק יבש מוסיפים מעט מים ואם רטוב מידי מוסיפים מעט קמח).
8 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
9 לאחר צינון מרדדים את הבצק במכונת פסטה: מתחילים מהמספר הנמוך ביותר ואחרי 4-5 סיבובים מתחילים לעלות במספרים, פעמיים בכל שלב, עד למספר חמש.
10 קורצים בעזרת רינג בקוטר של 7-8 ס"מ עיגולים לרביולי.
11 את העיגולים ממלאים בתערובת החריימה שבישלנו. מכסים את בעיגול נוסף ומהדקים את שולי הרביולי על מנת שלא יישאר אוויר בבצק.
12 מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך 3-4 דקות ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.