1 הרוטב: מטגנים בסיר את הבצל והשום. מוסיפים את העגבנייה, ציר הדגים, היין, התימין, הרוזמרין, השומר והלימון ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 15 דקות, מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות.
2 מסננים את הרוטב ומבשלים עוד 15 דקות. 5 דקות לפני הסוף מתבלים את הדג במלח ופלפל ומכניסים לרוטב לבישול.
3 מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 מקלפים את תפוח האדמה ופורסים במנדולינה לפרוסות של 2 מ"מ.
5 משמנים שני רינגים של 5 ס"מ, ומרכיבים בפנים צורת פרח מפרוסות תפוח האדמה. מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ואבקת שום וצולים חצי שעה בתנור.
6 מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות. מבשלים במי מלח עד ריכוך, מסננים ומרסקים יחד עם הג'ינג'ר לפירה. מוסיפים מעט מהרוטב, כדי לתת טעם.
7 מגישים את הדגים עם הרוטב, לצד שני פרחי תפוחי אדמה ושני קנלים של פירה בטטה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.