המצרכים :
לתפוחים:
לפיזור:
להגשה (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והמלח. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים להטמעה. 2 מוסיפים בהדרגה את הקמח, מערבבים רק עד איחוד ומניחים בצד. 3 מקלפים את התפוחים, חותכים לרבעים ונפטרים מהגרעינים. יוצרים בגב התפוחים חריצים בעזרת מזלג. 4 מקפיצים את רבעי התפוחים במחבת עם סוכר וחמאה עד שהם מתקרמלים. מניחים לצינון. 5 מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומסדרים מלמעלה את התפוחים בצורת פרח, כך שהחריצים פונים למעלה. משאירים מרווחים קטנים בין התפוחים, כדי שהבצק יתרומם ביניהם בזמן האפייה. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות. 7 מערבבים את החומרים לפיזור, ומפזרים על התפוחים. 8 אופים כ-45 דקות, או עד שהעוגה מוכנה. 9 מפזרים אבקת סוכר ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |