1 מגרדים את המרציפן במעבד מזון לפירורים.
2 מוציאים ושמים בקערה. מוסיפים את גרידת התפוז, מיץ התפוז והחלמונים. מערבבים היטב.
3 מקציפים את החלבונים בעזרת מיקסר לקצף יציב ותפוח – זה לוקח בערך 4 דקות של הקצפה במהירות גבוהה. מקפלים לתוך תערובת המרציפן. שופכים הכל לתבנית שמכוסה בנייר אפייה ואופים למשך 36-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
4 בזמן האפייה ממיסים את השוקולד עם רבע כוס חלב.
5 את העוגה מוציאים מהתנור, הופכים למגש ומסירים את נייר האפייה. שופכים את השוקולד החם על העוגה, מקררים וחותכים לקוביות בגודל שרוצים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.