1 מכינים את ההבצק: לשים את כל החומרים בידיים או במיקסר עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים למקרר לשעה.
2 מכינים את הציר: מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה קלה, מוסיפים את ראשי השרימפס ומטגנים עד שהם מחליפים צבע. מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד היין והחמאה ומביאים לרתיחה. כשרותח מוסיפים את היין לבן ומבשלים כמה דקות בסיר פתוח כדי שהאלכוהול יתנדף.
3 מביאים לרתיחה נוספת, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעה. כשהציר מוכן מוסיפים לו קצת חמאה להסמכה.
4 מכינים את ההמילוי: מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה נוספת. מורידים מהאש.
5 מערבבים בקערה את שאר המרכיבים, מוסיפים את הבצל והשום המטוגנים ומערבבים שוב. מתקנים תיבול.
6 מכינים את הרביולי: מרדדים את הבצק הקר במכונת הפסטה. קורצים עיגולים, מניחים במרכז כל עיגול כף מהמילוי וסוגרים בעיגול נוסף. מהדקים היטב ומקפידים להוציא מהרביולי אוויר מיותר.
7 מבשלים את הרביולי במים כ-2-3 דקות, עד שהם צפים. מעבירים לציר החם ומחלקים לצלחות הגשה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים