1 מבשלים את חזה העוף בסיר עם מי מלח רותחים ברתיחה עדינה כ-10 דקות. מכבים את האש ומניחים למי הבישול להתקרר לגמרי. מוציאים את חזה העוף וחותכים/מפוררים לפרוסות ארוכות.
2 חותכים את המלפפונים לאורכם, ואחר כך לפרוסות אלכסוניות. ממליחים ושמים במסננת.
3 הרוטב: כותשים את הג'ינג'ר והצ'ילי בעלי ומכתש. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים.
4 סוחטים מעט את המלפפונים. מניחים על צלחת, מניחים עליהם את חזה העוף הפרוס, יוצקים עליו את הרוטב, מפזרים מעל תערובת של בצלים ירוקים, כוסברה וצ'ילי פרוס ומעל לכל את השומשום הקלוי.