1 משרים את האורז, מסננים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מחכים עד שהאורז יצוף על המים, מסננים ומקררים.
2 מקפיצים ביין את הפטריות, הבצל והפטרוזיליה, ומניחים בצד.
3 מקפיצים בנפרד את כל חלקי הפנים ומתבלים בכורכום, כמון טחון, פלפל שחור טחון ומלח גס.
4 מקפיצים את הפרגיות, מתבלים באותו אופן ופורסים לרצועות.
5 בסיר עם תחתית עבה שמים שמן בגובה אצבע, ומפזרים כמון שלם, גרגרי כוסברה, פלפל שחור גרוס, מלח גס וכורכום.
6 מסדרים את תפוחי האדמה חתוכים לאורך כך שיכסו את כל תחתית הסיר.
7 מניחים את חלקי הפנים, הפרגיות והפטריות המוקפצים מעל תפוחי האדמה ומהדקים.
8 מניחים מעל את האורז, ומהדקים. יוצרים גומות בעזרת ידית של כף עץ עד תחתית הסיר.
9 מכסים את הסיר במגבת ומעליה מניחים את המכסה. מבשלים על אש גבוהה במשך 15 דקות, מנמיכים את האש ל-25 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה חמש דקות נוספות.
10 הופכים בזהירות על גבי צלחת ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.